0

De beroemde mode-ontwerpster Carolina Herrera heeft een flinke prijs in de wacht gesleept. Fashion Group International eerde haar afgelopen week met de prestigieuze Superstar Award.

Fashion Group International is een organisatie met meer dan 5000 leden die allemaal werkzaam zijn in de mode-industrie. Actrice Renee Zellweger reikte de prijs uit. Het gala werd druk bezocht door beroemdheden uit de mode-industrie. Naast Carolina Herrera en Renee Zellweger waren onder anderen ook Karl Lagerfeld, Sarah Jessica Parker en Carine Roitfeld aanwezig.

“Carolina is een internationaal icoon en briljante zakenvrouw. Al meer dan dertig jaar staat ze aan de top met haar mode-imperium, bestaande uit: accessoires, parfums, bruidscouture en signatuur kledingcollecties. Zij weet als geen ander wat de hedendaagse elegante vrouw wil, als het gaat om stijl en schoonheid,” motiveert Margaret Hayes, president van de Fashion Group International haar keuze.

Het is niet de eerste keer dar de Superstar Award werd uitgereikt. Eerder wonnen mode-grootheden als Giorgio Armani, Donna Karan, Karl Lagerfeld en Oscar de la Renta de prijs.

Carolina met haar prijs. Naast haar staat Renee Zellweger

Carolina met Karl Lagerfeld

www.carolinaherrera.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties