0

Altijd fijn als fashionmerken denken aan mens, natuur en milieu! Modewinkel C&A is verkozen tot Future Shaper, omdat ze zo hun best doen om kleding duurzaam te produceren.

Deze onderscheiding heeft C&A gekregen van Textile Exchange. Textile Exchange is een van de meest toonaangevende organisaties ter wereld voor de promotie, analyse en certificering van biologisch katoen en biologische kleding. In totaal zijn er tot nu toe maar tien bedrijven ter wereld die de onderscheiding voor Future Shaper hebben gekregen.

Textile Exchange prijst de initiatieven van C&A in de regio’s waar katoen wordt geteeld, bijvoorbeeld in India. Als inkoper van biologisch katoen is C&A nu de nummer 2 van de wereld. “Textile Exchange heeft het goed gezien: wij hechten er veel waarde aan ons voor de lange termijn hiervoor in te zetten”, aldus een direteur van C&A. “Alleen met een dergelijke langetermijnstrategie kunnen onze inspanningen voor de biologische katoenteelt leiden tot blijvende verbetering in de ecosystemen in de gebieden waar katoen geteeld wordt en in de leefomstandigheden van de boeren die er werken.”

Gefeliciteerd, C&A!

C&A kiest voor biologisch en duurzaam katoen

www.c-and-a.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties