0

NEW X-MAS GIFT: I’m dreaming of a BLUE Christmas!Amsterdam – De kerst komt er weer aan en dat betekend: cadeautjes!! Mannen hoeven niet lang opzoek te gaan, er is namelijk genoeg voor ons vrouwen op de markt. Maar wat moeten wij nou voor die mannen kopen? De Playboy met een 61-jarige Patricia Paay op de cover zal je dit jaar denk ik niet echt in dank afgenomen worden..

Maar wat dacht je van ‘Johnnie Walker Blue Label by Bill Amberg Studio’?! Johnnie Walker Blue Label Scotch Whisky, één van de meest zeldzame en exclusieve whisky’s ter wereld, is een bijzondere samenwerking aangegaan met de Britse lederwarenontwerper Bill Amberg, met als resultaat een prachtige collectie reisaccessoires voor hem.

Bij een aankoop van een fles Johnnie Walker Blue Label, krijg nu ook een mooie Bill Amberg tas kado! Dat zijn dus twee vliegen in een klap!

De Johnnie Walker Blue Label by Bill Amberg Studio collectie en Johnnie Walker Blue Label Scotch Whisky zijn verkrijgbaar bij de exclusieve slijterij en via www.bottelservice.nl. Voor meer informatie: www.johnniewalker.nl en www.billamberg.com.

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties