0

Amsterdam – Al eerder berichtten wij over het finaleweekend van de Fancy Model Search. In dit weekend streden de laatste twintig models in spé om die felbegeerde titel “Beauty of the Year” en kregen zijn catwalkles van topmodel Marvy Rieder.

Daarnaast waren er ook nog de prijzen voor Celeb Boy en Girl of the Year waarmee Ruud Feltkamp en Marly van der Velden ( Noud en Nina uit GTST) naar huis gingen.

Ruud Feltkamp & Marly van der Velden

De zestienjarige Vera van Erp uit Oss is de trotse Beauty of the Year en wint een Fancy cover shoot en een contract bij modellenbureau Max Models. Ze bezoekt ook het bureau IMG in Parijs, waar zo’n beetje alle topmodellen zitten en ze mag in juli meelopen op de Amsterdam International Fashion Week!

Nederlands topmodel Marvy Rieder

Vera reageert enthousiast: “Ik had dit totaal niet verwacht, alle deelneemsters waren lang en mooi, dus het kwam echt als een verrassing voor me. Heel open minded ben ik deze dag in gegaan, dat ik bij de laatste twintig zat was al helemaal te gek, en dat ik heb gewonnen is echt super.”

De winnaars! Met in het midden Vera

De Rimmel Volume Flash mascara won de Beauty Product of the Year award. De mascara kan je hier voor 10,95 bestellen! www.drogisterij.net

Rimmel Volume Flash Mascara

Op het eind ging iedereen blij naar huis met de Heart- en Star Bracelets van I Love Fashion News, die in de goodiebags zaten. Was je er niet bij en wil je toch onze coole musthave? Bestel hem dan in onze webshop. De Fancy Model Search was wederom een groot succes!

www.fancymodelsearch.nl

(Noëlle Vriend)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties