0

Salon bAmsterdam – De Wella Trend Vision Young Talent Award 2009 is dit jaar gewonnen door het jonge talent Floor Mulder (22)!

De Trend Vision Award van Wella Professionals is een wereldwijde talentenjacht voor jonge enthousiaste en gepassioneerde kappers. Wella presenteert ieder jaar wereldwijd haar visie op hair, fashion en make-up. Die kijk op deze categorieën moeten de deelnemende kandidaten in vier megatrends naar voren kunnen brengen. Ze kiezen een favoriete trend uit één van de vier megatrends van Trend Vision 2009. Deze bestonden dit jaar uit Utopia, InterseXion, Virtual Live en De-Lush.

De gelukkige winnares is werkzaam bij het bekende bedrijf Salon B aan de Willemsparkweg in Amsterdam. Door hier haar ervaring op te doen en natuurlijk haar eigen talent heeft zij de eerste prijs in de wacht gesleept bij de award show van Wella Professionals. Zij heeft gewonnen in de categorie Trend Vision Young Talent, met het thema ‘InterseXion’. Floor zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale award show in Berlijn.
Wij wensen Floor veel succes!

Je haar laten doen bij Salon B in Amsterdam ? Je vindt de salon op Willemsparkweg 30, 020-6762901, www.salonB.nl.

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties