0

NEW WINNER: Stylen in L.A. met Timor Steffens’s-Hertogenbosch – Ikram Elkadiri heeft de spannende finaleronde van de ‘Become a PRO’ campagne van de schoenformule PRO gewonnen. Ikram wist haar eigen stijl op een unieke en creatieve manier door te vertalen naar PRO en wint daarmee de trip naar L.A. waar ze samen met Timor Steffens (o.a. bekend van de film ‘This is it’, van Michael Jackson) mag gaan stylen voor PRO.

PRO heeft het roer omgegooid en heeft de afgelopen maanden het waardevolle advies van jongeren ingewonnen. Op becomeapro.nl konden jongeren de afgelopen maanden hun eigen style uploaden. Van de maar liefst 455 geuploade styles gingen de tien styles met de meeste stemmen door naar de finale. In het totaal zijn er meer dan 28.000 unieke stemmen uitgebracht op alle profielen.

Vrijdag 2 juli streden de 10 finalisten voor de felbegeerde trip naar L.A. In een pitch voor de jury lieten zij hun eigen unieke stijl zien en hoe deze vervolgens kon worden doorvertaald naar de PRO winkels. De jury, die o.a. bestond uit Timor Steffens, heeft Ikram Elkadiri aangewezen als winnares van de ‘Become a PRO’ campagne. Zij vliegt naar L.A. om daar samen met Timor op zoek te gaan naar de laatste trends en musthaves voor de PRO winkels.

Onder de campagnenaam ‘Become a PRO’ was Timor Steffens, het afgelopen half jaar, het gezicht van de schoenformule PRO. Een belangrijk onderdeel van de campagne was het betrekken van jongeren en bekende helden bij het samenstellen van de collectie. Op de actiepagina becomeapro.nl riepen Timor en PRO jongeren op om hun eigen style te laten zien door het uploaden van foto’s en afbeeldingen. Op deze manier laat PRO zich inspireren door jongeren.

www.becomeapro.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties