0

Vrouw Awards Amsterdam – Donderdagavond 18 juni heeft Daphne Deckers in de Taets Art Gallery Zaandam de eerste VROUW Awards uitgereikt. En Hunkemöller heeft een VROUW Award gewonnen! In de categorie mode heeft de Bodique collectie de award gekregen, Bodique is de nieuwe toplijn van Hunkemöller die onlangs is verschenen.

De vakjury maakte een eerste selectie en was verantwoordelijk voor het bepalen van de genomineerden. Dat deden ze aan de hand van de kernwaarden van VROUW: oorspronkelijk en informatief, toegankelijk en gespreksbepalend, emotioneel en positief, herkenbaar en betrokken en puur Hollands. In deze vakjury is zitten o.a. Beertje van Beers, Leontien van Moorsel, Marcel ten Holte (directeur van BusinessTrends Media) en Linda Boks (directeur van Zenith Optimedia).

De uiteindelijke winnaars van de VROUW Awards zijn bepaald door meer dan 10.000 lezeressen van VROUW. Deze lezeressen hebben de Bodique collectie van Hunkemöller gekozen als de meest VROUWelijke lingerie in de categorie MODE.

Elk item van de Bodique collectie is uniek en straalt romantiek en verleiding uit. Voor de toplijn zijn uitsluitend hoogwaardige en rijke materialen gebruikt, zoals zijde, satijn en exclusief kant. Subtiele details en verfijnde decoraties zorgen voor een uiterst verleidelijk en onderscheidend beeld. De ruim honderd jaar kennis en ervaring van Hunkemöller zorgen daarnaast voor een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort!

De nieuwe Bodique collectie Herfst 2009 wordt in augustus in Hunkemöller stores gepresenteerd. Bodique wordt verkocht in speciaal geselecteerde winkels van Hunkemöller, waar de collectie voledig tot haar recht komt.

Benieuwd naar meer? Neem dan een kijkje op www.hunkemoller.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties