0

Amsterdam – Gisteravond werden de Coiffure Awards weer gehouden. Al het kapperstalent en de BN’ers waren tijdens het  grote spektakel aanwezig. Iedereen zag dan ook dat Hester Wernert-Rijn weer de Hairdresser of the Year 2012 award won.

De kapster van kapsalon Mogeen in Amsterdam, is het weer gelukt. Vorig jaar was het haar eerste keer en dit jaar komt er een nieuw beeldje in haar trofeeënkast bij. De jury beschreef haar foto’s dan ook als sterke individuele beelden met zeer diverse structuren. Haar kapsels vertegenwoordigen dan ook alle haartrends van nu. Ze was zelf ook zeer verrast en stond te stralen op het podium. Tijdens haar speech sprak ze de volgende woorden: “Ik ben verliefd op haar, ik hou van haar. Ik kan dit nog eeuwen doen!”.

Het is niet heel gek dat ze gewonnen heeft, ze is namelijk altijd druk bezig. Zo werkt ze onder andere als haarstylist tijdens Paris Fashion Week en Amsterdam Fashion Week en werkt ze mee aan modeproducties van grote nationale en internationale bladen. Ook wil ze jong talent een kans geven en leidt ze samen met haar team van Mogeen ambitieuze kappers op tot het internationale topniveau.

Het was alweer de 21ste editie van de Coiffure Awards en was een spetterende avond. De show werd de hele avond gepresenteerd door Chantal Janzen. Over de hele avond werden dan ook 13 awards uitgereikt. Nu is het weer afwachten tot volgend jaar. Zal Hester dan weer winnen?

Bekijk hieronder hoe Hester haar prijs in ontvangst neemt en haar winnende kapsels.

Hester Wernert-Rijn neemt haar prijs in ontvangst

Alle winnaars die een award hebben gewonnen, staan samen op de foto

Alle haartrends van nu heeft Hester verwerkt in haar foto's

En ook in deze foto's zijn alle haartrends te zien

www.coiffureawards.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties