0

Miss I Love Fashion NewsAmsterdam – Gisteravond was het dan eindelijk zover! In een afgeladen Panama streden de acht finalisten op de catwalk in drie spannende ronden, met de speciale Micheal Jackson ronde als favoriet waarvoor de dames hun eigen MJ shirt hadden gecustomized. Aan originaliteit en creativiteit geen gebrek bij deze fashionista’s. Toch kan er maar één Miss I Love Fashion News zijn.

And the winner is…Andy! Deze beeldschone fashionista met haar met ellenlange benen was de absolute favoriet van de jury en aan het applaus te horen is ze ook bij het publiek zeer geliefd. Andy krijgt naast de felbegeerde Miss I Love Fashion News titel een jaar lang gratis kleding bij River Island, een citytrip naar Londen door GaSamen.nl en zal een jaar lang bloggen op I Love Fashion News.com.

De avond werd gepresenteerd door model en it-girl Josh, die er zoals altijd helemaal top uitzag en zeker niet onderdeed voor de deelnemende fashionista’s. De jury bestond uit Christina Curry, Victoria Koblenko, Mez van River Island (uit Londen) en natuurlijk hoofdredacteur Annic zelf. Zij oordeelden dat Jessica op de tweede plaats eindigde en Ilse kreeg een eervolle derde positie, beide gingen met een kledingcheque van River Island en een bon van Rob Peetoom naar huis. Ilse zamelde de meeste kleding van alle finalisten in, met maar liefst 34 zakken heeft ze een hele grote bijdrage geleverd aan de Nederlandse Kledingbank. Er waren nog meer winnaars: de tweeling Lois en River werden door de ILFN -stickerboys bestempeld tot ‘Best dressed’ van de avond en wonnen een unieke I Love Fashion News scooter van Kymco.

Voor ons was de lancering van de I Love Fashion News Paper aan het begin van de avond een memorabel moment. Het eerste exemplaar werd door hoofdredacteur Annic aan it-girl Christina Curry overhandigd, die als Fashion Insider in onze newspaper al haar fashion secrets deelt. Verder vind je er alle trends en musthaves op het gebied van mode, beauty en lifestyle voor de komende zomer. Kortom: die mag je niet missen!

And the winner is..

And the winner is..

Andy is Miss I Love Fashion News 2010.

Andy is Miss I Love Fashion News 2010.

Foto moment

Foto moment

Juryleden Christina en Victoria

Juryleden Christina en Victoria.

Wat een act!

Wat een act!

Tweeling Lois en River

Tweeling Lois en River

Lois en River winnen de Kymco scooter.

Lois en River winnen de Kymco scooter.

Backstage

Backstage

Het team van Rob Peetom maakt iedereen mooi.

Het team van Rob Peetom maakt iedereen mooi.

Alle goodiebags.

Alle goodiebags.

De ingezamelde kleding door de fashionista's.

De ingezamelde kleding door de fashionista’s.

Meer foto’s volgen later!

Beeld: Sabine de Vries en Gitte

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties