0

Amsterdam – Een maagverkleining ondergaan onder hypnose, dit schijnt de nieuwste manier te zijn om overtollig gewicht te verliezen!

De 30-jarige Amber onderging vorig jaar in juli een maagverkleining onder hypnose. Ze werd niet echt geopereerd. Nee, in plaats daarvan werd ze onder hypnose gebracht. Amber kan in detail omschrijven wat er gebeurde, vanaf het moment dat ze de operatiekamer in kwam, tot aan de geur van de verdoving en het gevoel dat haar maag kleiner was toen ze wakker werd. Inmiddels is ze 38 kilo kwijt in zes maanden. Terwijl ze de daadwerkelijke operatie niet eens echt onderging!

Amber is slechts een voorbeeld van de vele mensen die op deze manier gewicht verloren. Tijdens de hypnose wordt alles in detail nagedaan van de echte operatie. De geluiden, de geur en de temperatuur. Sommige patiënten geloven heilig dat ze echt de operatie hebben ondergaan wanneer ze uit hun hypnose wakker worden, terwijl anderen weten dat het slechts hypnose was. Toch verliest de meerderheid veel gewicht in een korte tijd. Net als bij de echte maagverkleining kunnen patiënten niet veel meer eten omdat hun maag snel vol zit. De maagverkleining door middel van hypnose is een stuk goedkoper dan de daadwerkelijke operatie, dus al snel een uitkomst voor veel mensen.

Toch raar hoeveel er bereikt kan worden door middel van het stimuleren van de geest…

Wij vinden het toch gek hoor, die hypnose. Zou het dan echt werken?

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties