0

Amsterdam – Nog geen plannen voor het weekend? En droom je ervan om je garderobe uit te breiden met de mooiste merken? Dan hebben wij een leuke tip voor je!

Fashionistas, aanstormend modellentalent en designliefhebbers kunnen namelijk hun hart ophalen tijdens de tweede editie van The Fashion Lisst. Van 18 t/m 26 februari vind in de Huishoudbeurs de grootste stock en sample sale van Nederland plaats.

Je vindt hier diverse modemerken, die voordelig hun collecties van eerdere seizoenen aanbieden. Zo kan je hier shoppen voor Emperio Armani, Aaiko, American Vintage, Modstrom, Patrizia Pepe, My Dress en Cavalier shoppen en zijn er zonnebrillen van Tom Ford, Giorgio Armani, YSL, Gucci, en Valentino.

Daarnaast geeft The Fashion Lisst designers de kans hun talenten te laten zien door hun collecties te showen op de catwalk aan het publiek.

Ambieer je een carrière als model? Catwalk coach Mariana Verkerk presenteert op zaterdag 25 februari de ModelConvention. Als je een kaartje koopt voor de ModelConvention kun je ook deelnemen aan de workshops van Mariana. Zij geeft catwalk les, foto advies en antwoord op al je vragen over de modellen business. Kijk hier voor meer informatie.

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties