0

Amsterdam – Naast al het winkelen, is het soms ook wel eens leuk om in je weekend wat anders te doen. Bijvoorbeeld een tentoonstelling, je doet het niet dagelijks, maar de nieuwste in het FOAM is zeker een bezoekje waard.

Vandaag was namelijk de opening van Ron Galella’s Paparazzo Extraordinaire, een tentoonstelling met een aantal van de prachtwerken van Galella. Hij is een bekende paparazzo uit Amerika en foto’s gemaakt van bijvoorbeeld Elizabeth Taylor, Frank Sinatra, Penélope Cruz, Mick Jagger en Jackie Onassis die geplaatst zijn in Vogue en Vanity Fair.

Vanaf vandaag tot en met 23 augustus 2012 kan je bij Foam Keizersgracht 609 te Amsterdam de tentoonstelling bewonderen. De tentoonstelling is elke dag geopend van 10:00 tot 18:00, maar op donderdag en vrijdag van 10:00 tot 21:00. De tickets kosten € 8,50 en zijn verkrijgbaar bij de ingang.

Klik op de flyer om de hele tekst te kunnen lezen

Elizabeth Taylor and Richard Burton attend the premiere party for ‘A Flea in Her Ear’ at Les Ambassadeurs Restaurant, October 18, 1968, Paris © Ron Galella

Jackie Onassis and Ron Galella on Madison Avenue October 7 1971New York City C Ron Galella

Mick Jagger and Jerry Hall depart Mizuno Gallery en route to L'Ermitage Hotel, January 16, 1983, Beverly Hills, California © Ron Galella.

www.rongalella.com

(Beeld: Ron Galella via Foam)

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties