0

Amsterdam – De hele week keihard gewerkt? Dat betekent jezelf belonen met een lekker hapje in het weekend. Het zonnetje belooft te schijnen dus we kunnen lekker buiten in het zonnetje zitten op het terras van het nieuwe restaurant van George.

In Laren is het restaurant George L.A. geopend. We kennen dit fenomeen al vanuit Amsterdam. We bestellen graag een ceasar salade met een glaasje champagne bijGeorge W in het Willemspark. Onze eigen Josh V. is er dan ook regelmatig te spotten. En wanneer we even zin hebben in een vrijdagmiddagborrel of een klein hapje gaan we naar café George of George deli.

In een verbouwde boederij is de stijl van George helemaal terug te vinden. Het restaurant is groot en ruim, waarin in het midden een grote open keuken staat. Je ziet dus precies hoe je Franse gerecht klaar gemaakt worden. Ook altijd leuk om even te spieken wat voor lekkers ze allemaal maken. Het terras is ook groot genoeg om bij mooi weer lekker buiten te zitten. En George is natuurlijk George niet als er geen celebs zijn. Je kijkt werkelijk je ogen uit. Goed om te weten, is dat er genoeg parkeerruimte is.

De keuken is dagelijks open van 11.00 – 23.00 uur en alle gerechten zijn de hele dag te bestellen. Buiten de kaart om is er ook de special Chef’s menu. Onze maagjes rammelen al, die van jullie ook?

George heeft een Franse keuken waar het eten in New Yorkse stijl geserveerd wordt

www.cafegeorge.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties