0

Amsterdam – Dit weekend hoef je je echt niet te vervelen op shop gebied! Morgen kun je namelijk een bezoekje brengen aan ‘lands grootste lingeriewinkel in Almere.

Nog tot en met morgen organiseert het pikante lingeriemerk Christine le Duc een 3 daagse lingerie outlet. Om het sale gevoel nog even vast te houden, kan er gedurende drie dagen geshopt worden in de grootste lingeriewinkel van Nederland.

Er liggen dan ook zo’n 15.000 stuks lingerie klaar om uit de bakken geplukt te worden. De prijzen zijn belachelijk laag: al vanaf € 1.- kan er gescoord worden. Ook krijgt iedereen bij elke aankoop een waardebon om met korting op de website of in de winkels van Christine le Duc de collectie aan te vullen. Er is ook een klein aanbod aan erotische speeltjes verkrijgbaar aan dumpprijzen.

Als locatie van deze heerlijke 3 daagse outlet is gekozen voor een hal van meer dan 200 m² bij de groothandel van Christine le Duc: Scala Agenturen aan de Rondebeltweg 2 te Almere. Dus sla je slag morgen van 10 uur tot 21 uur!

Hoe leuk om lingerie in te slaan voor de laagste prijzen!

Zien je we morgen bij Christine?

www.christineleduc.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties