0

Amsterdam – Het wordt beschreven als een shopping fenomeen en is dé plek om koopjes te scoren! Wat gaan wij dus dit weekend doen? Natuurlijk shoppen bij de C4C modemarkt waar high fashion en vintage items samen komen om vervolgens in jullie modeharten plaats te nemen.

Het evenement vindt plaats in dé hipste locatie van Amsterdam, namelijk de voormalige krantendrukkerij Trouw. De markt staat bekend om zijn mix van verkoop door en voor particulieren. Je vindt hier een ruime collectie aan de mooiste, betaalbare vintage en fashion kleding en accessoires. En nee, dit evenement is niet alleen voor vrouwen, je kunt je er het best vermaken met je hele familie! De mannen kunnen zich aan de bar vertoeven en de kinderen vermaken zich in de speelopvang.

Items zullen verkocht worden met een korting die kan oplopen t/m 75% en je betaalt slechts een klein bedrag van vijf euro aan entree!

Heb jij zin om gezellig te gaan shoppen deze zondag? C4C is open van 13:00 uur t/m 19:00 uur. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer evenals met de auto en je kunt er gratis parkeren!

www.C4Cvintage.nl

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties