0

Amsterdam – Zaterdag vieren we met zijn allen weer de dag van de vrijheid. Eén keer per jaar staan we hierbij stil en zijn we extra lief tegen elkaar. Om deze speciale dag te vieren worden er heel wat festivals gehouden.

Eentje springt er toch wel uit. De muziek, de sfeer en de mensen zijn hier het beste. We hebben het natuurlijk over Bevrijdingspop in Haarlem. Voor ons is het namelijk pas interessant als er veel fashionista’s rondlopen en dat is daar zo. Je kijkt hier je ogen uit van alle hippe meisjes die outfits dragen waar we bij wegdromen en zelf nog meer inspiratie van krijgen.

In Haarlem worden de drie parken in de Haarlemmerhout omgetoverd tot één groot festivalterrein. Je hebt verschillende stages waar bekende en onbekende artiesten optreden. Over de drankjes en hapjes hoef jij je ook niet zorgen te maken, het is er namelijk in overvloed. Er staan zelfs standjes waar accessoires verkocht worden. Het festival is gratis en het feest wordt van 12.00 uur tot 23.00 uur gevierd.

Maar we willen natuurlijk wel in de beste festival outfit aankomen. Wij hebben daarom een aantal rock en romantische outfits voor jullie samengesteld.  Zo hebben we stoere shorts, flirterige jurkjes en de de musthave hoedjes.

Bekijk de outfits hieronder en klik erop om te bestellen.

Hanna jacket outfit bij Nelly.com

American Flag Shorts outfit bij Nelly.com

Florida Leather short outfit bij Nelly.com

Fonda Hotpant Outfit bij Nelly.com

Boel Dress Outfit bij Nelly.com

Prescot Jacket Outfit bij Nelly.com

Sara Dot Skater Dress outfit bij Nelly.com

Maya Denim Short Outfit voor bij Nelly.com

Fabulous Mini Skirt outfit bij Nelly.com

Nefertiti Trousers Outfit bij Nelly.com

www.nelly.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties