0

Amsterdam – Is je agenda voor dit weekend nog helemaal leeg? Reis dan af naar Arnhem om in het Museum voor Moderne Kunst een nieuwe en spraakmakende tentoonstelling te bekijken genaamd Basic Instincts; Nederlandse mode.

Tijdens deze expositie laten de vijf meest spraakmakende ontwerpers van Nederland hun ontwerpen zien. Oda Pausma, Monique van Heist, Klavers van Engelen, Anne de Grijff en Iris van Herpen zullen hier items showen. Elk van deze ontwerpers heeft een eigen stijl en een andere kijk op mode. Dit maakt de tentoonstelling zo leuk. Je kunt er onder andere een lintencarrousel Iris van Herpen zien waarin ze haar outfits presenteert.

De tentoonstelling is er tot 29 juli en om in het fashion gevoel te blijven worden in de maanden juni en juli ook andere modeactiviteiten in Arnhem gehouden. Zo kan je onder andere een korte film van Team Peter Stigter bekijken, die een virtuele catwalkshow van examenstudenten van de Master Fashion Design laat zien.

De tentoonstelling is tot en met zondag 29 juli te zien in de Eusebiuskerk in Arhnem. Voor openingstijden en andere modeactiviteiten klik je hier. Wij zeggen, ga zeker even een kijkje wagen.

Bekijk de foto’s hieronder van enkele ontwerpers en hun eigen landschap.

Basic Instincts Iris van Herpen en haar tentoonstelling

Basic Instincts Oda Pausma tentoonstelling

Basic Instincts Monique van Heist tentoonstelling

Basic Instincts Klavers van Engelen tentoonstelling

www.premsela.org

(Beeld: Trevor Goods)

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties