0

Amsterdam – Het goede nieuws blijft maar komen voor actrice en presentatrice Nicolette van Dam. Nadat ze had aangekondigd in verwachting te zijn van haar eerste kindje, liet de blonde schone nu weten dat ze met haar grote liefde Bas zal gaan trouwen. De grote hamvraag is natuurlijk nu: in welke designerjurk zal Nicolette gaan trouwen?

Aangezien Nicolette de muze was van ontwerper Percy Irausquin, zou het zomaar kunnen dat de mama in spé een jurk zal dragen van Percey. Ook Katja Schuurman ging haar voor in een trouwjurk van de overleden ontwerper, dus wij vinden het zo gek nog niet!

Tijdens een vakantie op een romantisch eiland vroeg Bas haar compleet onverwacht ten huwelijk. Nicolette laat weten dat dit haar gelukszomer is en dat ze zo blij is als maar kan! Om zijn aanzoek kracht bij te zetten, vroeg Bas zijn aanstaande vrouw bij de banding op zijn knieën ten huwelijk. Beiden moesten huilen van geluk.

Het stel laat weten pas na de bevalling van hun eerste baby te willen trouwen, voor nu gaan ze beiden genieten van de zwangerschap en het verloofd zijn!

Het gelukkige stel tijdens hun vakantie!

In welke jurk denk jij dat Nicolette zal gaan trouwen?

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties