0

Amsterdam – Gelukkig doet Lily Aldridge niet geheimzinnig als het over haar aankomende bruiloft met liefje – en Kings of Leon frontman Caleb – gaat. Het topmodel liet weten dat de twee elkaar in mei het ja-woord geven in het zonnige Californië.

Gasten op de lijst zijn in ieder geval collega’s Chanel Iman, Rosie Huntington-Whitely en vriendlief Jason Statman, Maroon 5 frontman Adam Levine, Caleb’s broers Nathan en Jared en neef Matthew (alledrie ook van Kings of Leon). Daarnaast is Lily’s beroemde familie ook aanwezig. Paps is de bekende artiest Alan Aldridge, mams Laura Lyons is een voormalig Playboy Playmate, haar halfzus is model Saffron, zusje Ruby is ook model, haar broer is fotograaf Miles Aldridge en haar schoonzus is niemand minder dan topmodel Kristen McMenamy.

The happy couple!

Voorafgaand aan de bruiloft verblijven de tortelduifjes in een appartement in Palm Springs waar ze het Coachella Festival bezoeken waar ook Kings of Leon optreedt. “Ik tel de dagen af,” liet Lily weten aan de New York Post. “We gaan lekker koken, bandjes bekijken en veel muziek luisteren.”

Goed vooruitzicht!

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties