0

Amsterdam – Tiffany & Co ken je waarschijnlijk van haar juweeltjes. Het sieradenhuis introduceert een nieuwe website en gooit het dit keer over een hele andere boeg.

Whatmakeslovetrue.com is speciaal voor alle verliefde, verloofde of getrouwde mensen. Behoor jij niet tot één van deze categorieën? Voor iedereen die in de liefde gelooft, is de site zeker een aanrader.

Op de site vind je namelijk een kort filmpje wat luistert naar de naam Will You Marry Me? Edward Burns maakte deze film waarin stelletjes hun meest romantisch momenten met de camera delen. Om bij weg te zwijmelen. Als bezoeker kun je ook zelf een verhaal over jou meest romantische gebeurtenis op de site uploaden. Daarnaast kun je jou favoriete (liefdes) restaurantjes of plekjes in New York op de kaart zetten.

Deze stelletjes plaatsten al een filmpje

Naast deze nieuwe website ontwikkelde Tiffany&Co ook een bijbehoorde app voor de iPhone. Heb jij een wel heel romantisch ervaring die jij met de hele wereld wilt delen? Of wil je gewoon wegdromen bij de gedachte dat liefde écht bestaat. Surf dan even naar de website.

www.whatmakeslovetrue.com

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties