0

Amsterdam – Vanaf 9 mei is er een nieuwe website in de lucht: Fashion Week Digital (FWD). De site is bedoeld voor alle fashionable ladies die up to date willen blijven tijdens de Fashion Week en in de tijd gedurende de aanloop naar de Fashion Week.

De eerste online Fashion Week wordt van 25 augustus tot en met 1 september live uitgezonden op Fashion Week Digital. Maar de site is meer dan een platform waar je terecht kunt om de shows te bekijken: FWD gaat over stijl, designers, fashion items en modeshows. Hier kun je terecht voor nieuwe informatie over je favoriete ontwerper, updates van de collecties en de persoonlijke meningen van verschillende designers en andere belangrijke modemensen.

Een aanrader!

Extra fijn: je vindt er ook een style guide waar je een overzicht leest van hotspots in allerlei steden. Denk aan gezellige restaurantjes, leuke barretjes, vintage winkels en veel mode-adresjes. We like! En dat is nog niet alles: als je lid wordt van de site krijg je toegang tot backstage interviews met ontwerpers. Daarnaast maak je kans op prijzen, krijgt je kortingen en kun je als eerste de leukste fashion items kopen.

www.fashionweekdigital.com

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties