0

Amsterdam – Het wereldwijde web is een nieuwe site rijker. Icorrect.com roept publieke figuren op de waarheid over zichzelf te vertellen. Alle roddels worden bij deze de kop ingedrukt. Kate Moss en Sienna Miller doen al mee!

Wat deze site nu anders maakt dan anderen is dat er de waarheid te vinden is over deze sterren en modemensen. Voor een schamele 1000 dollar per jaar kunnen deze mensen geruchten over zichzelf aanpakken. Zo liet Kate al weten dat zij niet op Twitter en Facebook zit ondanks dat er wel accounts zijn met haar naam. Hetzelfde geldt voor Sienna: “Ik zit niet op Twitter en ik heb er nooit op gezeten!”

Ook Naomi Campbell doet iets aan de geruchten dat zij Rusland boven Engeland verkiest als het over de World Cup 2018 gaat. Naomi zou namelijk gezegd hebben dat ze hoop dat Rusland de wereldbeker wint in plaats van Engeland. Dat blijkt dus niet waar te zijn: “Als Britse sta ik natuurlijk volledig achter mijn land.” Bianca Jagger laat op de site weten dat Rolling Stones nummer ‘Brown sugar’ en Billy Joels lied ‘Big shot’ beide niet over haar gaan.

Kate Moss

Interessant! Maar wie zegt dat de échte Kate Moss en Sienna Miller zich bij deze site hebben aangemeld?!?

www.icorrect.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties