0

Amsterdam – Bloggers zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze zitten front row bij de grote fashionshows, hebben exclusief toegang tot de nieuwste collecties en zijn de muzen van menig designer. Nederlandse modebloggers zijn booming en doen het goed in modeland.

De Groningse internet onderneemster Anouk Bos besloot daar iets mee moest gebeuren. Volgens haar werd het tijd om een select aantal populaire Nederlandse modebloggers te verenigen onder de overkoepelde website CREATORSOFDESIRE.com.

Blogging is booming business.

Anouk vindt dat de Nederlandse bloggers zich onderscheiden door hun nuchtere kijk op mode. Lezers kunnen zich hierdoor sneller met de bloggers identificeren. De website groeit inmiddels al hard en de bezoekersaantallen worden dagelijks hoger.

Creators of Desire is een uniek platform waar modeliefhebbers dagelijks worden geïnspireerd door de outfitkeuzes van de beste Nederlandse modebloggers. Zo kun je dus gemakkelijk op de hoogte blijven van de laatste stijlkeuzes van de meest populaire bloggers van Nederland.

Dagelijks posten de populairste bloggers hun looks op de site.

We like it! Leuk om te zien wat iedereen dagelijks draagt.

Ga jij een kijkje nemen op de nieuwe site? Laat het ons weten!

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties