0

Vero ModaAmsterdam – Het Deense modebedrijf Bestseller gaat haar webshops uitbreiden! Na een succesvolle test met de webshops van Jack & Jones en Vero Moda is heeft Bestseller de knoop doorgehakt om het bereik uit te breiden naar meer merken én meer landen!

Bestseller begon in de zomer van 2007 met een webshop van Jack & Jones voor de thuismarkt, bij wijze van test. Inmiddels zijn daar webshops van Vero Moda (begin 2008) en Name it (begin 2009) bijgekomen. De webshop van Only is net open, maar helaas nog niet voor ons nederlandse fashionista’s!

Op de planning zouden volgens de Duitse modevaknieuwssite Twnetwork.de meer webshops staan, waaronder één van Outfitters Nation. Helaas hebben de webshops nog geen aparte sites voor Nederland, met bijbehorende Nederlandstalige klantenservice. Jack & Jones, Name it en Vero Moda leveren gelukkig wel in Nederland, maar dan wel via het Verenigd Koninkrijk.

Volgens een woordvoerder van Bestseller in Nederland zijn er wel plannen om speciale webshops voor Nederland te openen, maar is nog niet bekend wanneer.

www.bestseller.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties