0

Orangebag.nlAmsterdam – Misschien heb je er weleens iets over gehoord, aangezien het de snelstgroeiende fashionstore van Nederland is kan dat bijna niet anders! Ik heb het over de webshop orangebag.nl.

Hier kun je terecht voor simpele basis items, maar ook luxury labels zijn er in overvloed! Het motto is kleding aanbieden voor zelfstandige vrouwen van 25 tot 45 jaar met een passie voor mode! Je vindt er een afwisselende collectie bestaande uit zakelijk, stoer, layed back, sportief en girly.Ze verkopen Scandinavische, Engelse, Nederlandse, Belgische, Italiaanse en Franse labels. Tegenwoordig kunnen ook de mannen hun slag slaan bij orangebag. Aangezien het merendeel een hekel heeft aan schoppen, zijn ze bij orangebag aan het juiste adres, zoek, klik en bestel! Hoe makkelijk kan het zijn!
Orangebag.nlWebshoppen is vaak onpersoonlijk, maar orangebag doet het anders. In iedere bestelling wordt namelijk een handgeschreven kaartje met een persoonlijke groet en stylingtips,(vaak gebaseerd op een eerdere aanschaf) toegevoegd. Heb je de volgende dag die bestelde outfit toch echt nodig? Geen paniek, want bestellingen worden binnen 24 uur thuis bezorgd!

Wel zin om te shoppen, maar komt het weer eens met bakken uit de hemel vallen. Blijf dan lekker thuis en shop op www.orangebag.nl. De collectie wordt namelijk steeds vernieuwd en aangevuld met de musthaves van nu!

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties