0

The Style DepartmentAmsterdam – En toen was ons landje weer een webwinkel rijker! We hebben het hier over webshop The Style Department.com. Dit is een online warenhuis voor echte fashionista’s. De webwinkel biedt mode en accessoires aan van labels met een high-fashion en edgy uitstraling. De nieuwste trends, maar ook tijdloze items komen elk seizoen weer voorbij!

Dat Scandinavië in de modewereld steeds meer een begrip wordt, zien we ook bij deze webshop terug. Fijne musthaves van Scandinavische herkomst, staan in deze stijlvolle webwinkel centraal. Stuk voor stuk items, die jouw garderobe helemaal compleet maken.

Deze worden voor een bedrag van € 5,95 al bij je thuis bezorgd. Past iets niet, dan kun je het kosteloos terugsturen. Kijk, daar worden we nou blij van!
The Style DepartmentFavoriet is het überhippe sieradenlabel Forrest & Bob uit Denemarken, met maar twee verkooppunten in Nederland. Deze te leuke kettinkjes met leren en suède hangertjes zijn nu ook bij The Style Department.com verkrijgbaar. Naast Forrest & Bob zijn het accessoiremerk Black Lily en merken als Just Female & Second Female ruim vertegenwoordigdl.
The Style DepartmentWij zijn in iedergeval al fan!

Nieuwsgierig? www.thestyledepartment.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties