0

Amsterdam – Wanneer we gaan sporten, doen we dit wel in stijl. De motivatie voor een zomerstrak lichaam begint bij het aantrekken van een fashionable sport setje. Goed nieuws, sportkledingmerk Pixie verkoopt hun kleding nu ook online.

Pixie.nl verkoopt betaalbare dans- en sportkleding en is nu Nederlands grootste online sportspeciaalzaak. Bekende sporters noemen het dan ook het kwaliteitsmerk van Nederland. In de nieuwe collectie zitten sportbroeken, sporttops en danssneakers voor dames, heren en kinderen. Daarnaast is ook een plus size collectie uitgebracht.

We willen er bij de eerste zonnestralen natuurlijk strak en zomerfit uitzien. Pixie maakt het nu voor dik en dun mogelijk om comfortabel en fashionable te sporten. Zeg nou zelf, knellende sportkleding waardoor we ons een muffin voelen, motiveert niet in de sportschool. Nee, dan draaien we ons om en gaan we rechtstreeks naar huis. In de kleding van Pixie voel jij je wel op je gemak. Koop snel een nieuwe sportoutfit en ren naar de sportschool. We zijn benieuwd naar de resultaten.

Bekijk hieronder de sportoutfits van Pixie en klik erop om het te bestellen.

Pixie Sport BH-top 4887-LG/BL voor € 39,95

Pixie Sporttop BH-top 4220-BL/LG voor € 39,95

Pixie Hotpants met riem 2850-BL/RE voor € 32,50

Pixie Comfortpants streep 2550-RO/WH voor € 59,95

Rumph danssneaker Scooter voor € 74,95

www.pixie.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties