0

Mijn Miskoop.nlAmsterdam – Uitverkoopje? Zwangerschapskilo’s? Toch geen maatje 36? Iedere vrouw heeft er wel eens mee te maken gehad 70% van de Nederlandse vrouwen is namelijk slachtoffer van een maandelijkse miskoop! Daarom biedt de nieuwe webshop op Mijnmiskoop.nl de oplossing voor dit obstakel op het gebied van shoppen! Hier kun je namelijk niet tot nauwelijks gebruikte producten heel easy te koop aanbieden. Mijn miskoop kan jouw topkoop zijn!

Hoe: De ‘miskoper’ plaatst eenvoudig een advertentie op Mijnmiskoop.nl waarin ze niet alleen over het product vertelt, maar ook waarom het een miskoop is. Deze verhalen zijn natuurlijk super herkenbaar en daardoor ook nog eens ontzettend vermakelijk.

Mijnmiskoop.nl onderscheidt zich door niet de veelvuldig gebruikte spullen te tonen, maar de èchte miskopen die maar in de kast liggen, denk aan te hoge hakken, kunstboeken, (kinder)kleding en een broodbakmachine of ijsmachine, die niet tot nauwelijks zijn gebruikt.” Natuurlijk kun je hier behalve jouw miskopen verkopen ook miskopen van lotgenoten tot jouw topkoop maken!

Tot slot nog een leuk weetje: Uit het onderzoek kwam naar voren dat de helft van de vrouwen een miskoop doet op dagen dat zij ongesteld is (is het al herkenbaar?). De meeste miskopen worden gedaan in de categorie in schoenen en tassen. En maar liefst 60% verzwijgt een miskoop voor haar partner…Nee toch?!

Miskopen in overvloed? Kijk dan snel op www.mijnmiskoop.nl

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties