0

Mevipu Amsterdam – Wat is er beter dan het goede leven delen met vrienden? Juist. Fijne kortingen op dat goede leven delen met vrienden. MEVIPU.com jaagt voor jou wereldwijd op exclusieve koopjes, en product-lanceringen van de beste A-merken met kortingen tot maarliefst 70 procent! Dit is dus waar jij in meedeelt als je lid word van deze fijne website. Wel moet je er snel bij zijn want, de online acties gelden maar 3 tot 5 dagen. De lancering van Mevipu eind Juli 2009 begon al gelijk goed! Members kregen namelijk scherpe kortingen op de nieuwe collecties van high end fashion labels en een unieke aanbieding op Piper-Heidsieck Champagne. Er volgden ook sales met portable navigatiesystemen, luxe accessoires, bijzondere kinderkleding en een aantal van de MEVIPU members kregen toegangskaarten voor de Dutch Polo Masters.

Wat de aanbiedingen precies zijn, blijft altijd een verassing! Leuk, want bij ieder bezoek aan Mevipu heb je het gevoel alsof je een kado’tje aan het uitpakken bent. Wel ben je gegarandeerd van een leuke mix tussen sample sales, exclusieve deals en lanceringen van nieuwe producten met flinke kortingen, dit zijn altijd deals met grootste A-merken. Niet mis dus! Omdat het goede leven niet altijd uit alleen maar tastbare dingen bestaat, zal MEVIPU ook culturele hotspots en luxe uitjes aanbieden.

Hoe? Kort voor aanvang worden de sales op de MEVIPU site aangekondigd. Als MEVIPU lid krijg je wekelijks een newsflash van de sales met de daarbijbehorende deadline. Omdat MEVIPU een exclusief imago hoog te houden heeft, is lid worden niet bepaald een makkie. Je kunt namelijk alleen lid worden via bestaande leden.

En exclusief is het zeker, ze hanteren namelijk nu al een wachtlijst! Dus is je buurman al lid? Ga dan langs met een lekker wijntje en je leukste lach, en heel misschien ben jij binnenkort dan ook wel lid van het nu al spraakmakende MEVIPU!

Nieuwsgierig? Neem dan snel even een kijkje op www.mevipu.com

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties