0

2nd Hand Brand2Amsterdam – Wij van ILFN blijven toch van mening dat de recessie ook z’n voordelen heeft, zeker in modeland! Nu is er namelijk weer een nieuwe Glossy site de lucht in gegaan waar vraag en aanbod van tweedehands merkkleding bij elkaar komen!

2nd Hand Brand is uniek in haar concept en richt zich speciaal op tweedehands merkkleding en accessoires voor de ware koopbewuste fashionista’s onder ons! De site is pas net ‘live’, en is nu al een groot succes. Wat je er kunt vinden?

Items van onder meer Agnes B, Sandwich, Marni, Turnover, Noa Noa, Ralph Lauren en Replay.

Hoe het werkt? Het plaatsen van jouw items waar je graag iemand anders blij mee wilt maken, gaat volgens het bekende marktplaatsprincipe. Het is gratis en simpel en je kleding verschijnt meteen op de glossy site!

Op dit moment richt de site zich alleen nog op trendgevoelige en koopbewuste vrouwen, die stylish en slim zijn. In de toekomst wordt de site ook uitgebreid met kinder- en herenkleding. Het aanbod is continu in beweging, dus als jij een slimme koopjesjager bent voeg je www.2ndhandbrand.nl snel toe aan je favorieten!

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties