0

NEW WATCHES: Salon d’Amsterdam de la Haute HorlogerieAmsterdam – Onlangs vond in de diamantslijperij van Gassan Diamonds de prestigieuze ‘Salon d’Amsterdam de la Haute Horlogerie’ plaats. Een beurs waarin de absolute kopstukken op horloge gebied gepresenteerd worden. I Love Fashion News was erbij om deze technische hoogstandjes en de nieuwste modellen met eigen ogen te bekijken.

Een van de hoogtepunten voor ons vrouwen is toch wel het nieuwe damesmodel van Cartier: Captive de Cartier, een prachtig ontwerp met het herkenbare design van Cartier.

NEW WATCHES: Salon d’Amsterdam de la Haute Horlogerie

NEW WATCHES: Salon d’Amsterdam de la Haute HorlogerieEen jubileum dit jaar voor Piaget die al 50 jaar voor hoogtepunten zorgt. Dit vieren zij met de introductie van de legendarische Calibre 1208P. Bijzonder aan dit horloge is dat het uurwerk het dunste zelf opwindende uurwerk ter wereld is. Het 20-jarig jubileum van Piaget Possession juwelen wordt gevierd met de Celebration Possession ring uitgave. De middelste laag van de ring kan afzonderlijk van de rest draaien.

NEW WATCHES: Salon d’Amsterdam de la Haute HorlogerieNEW WATCHES: Salon d’Amsterdam de la Haute Horlogerie

Jaeger le Coultre brengt ook een aantal prachtige nieuwe horloges, die voorzien zijn van opvallende sluitingen en een luxe lederen bandje dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

NEW WATCHES: Salon d’Amsterdam de la Haute Horlogerie - Jaeger le Coultre

NEW WATCHES: Salon d’Amsterdam de la Haute Horlogerie Jaeger le Coultre


Kijk voor meer informatie op www.gassandiamonds.nl

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties