0

IWC Portuguese Diamonds-rose gold-PinkAmsterdam – Horlogemerk IWC heeft een nieuwe variant toegevoegd aan haar Portuguese collectie. Het Zwitserse merk heeft een stijlvol damesmodel ontwikkeld afgewerkt met ‘ja je leest het goed’ 80 diamanten!

Het model is uitgevoerd in het wit- of roségoud en heeft een leisteen grijze wijzerplaat. IWC biedt een ruime keuze aan kleurrijke krokodillenleren bandjes, waardoor het horloge helemaal kan worden aangepast naar jouw stijl. Voor beschadiging van je kostbare diamanten hoef je niet bang te zijn, deze bevinden zich namelijk onder krasbestendig saffierglas. Kenmerkend voor de Portuguese collectie is de wijzerplaat die bewerkt is met Arabische cijfers.
IWC Portuguese Diamonds-white gold-Light BlueAls je er voor zorgt dat je het horloge in november en december aanschaft, maak je kans op een ééndaags bezoek aan Schaffhausen in Zwitserland. Hier kun je met eigen ogen zien hoe de exclusieve horloges worden geproduceerd en kun je tevens een masterclass volgen. Denk je nu meteen, dat horloge moet ik hebben! Koop dan een lot in de loterij of vraag een lening aan bij de bank, want de  IWC Portuguese is namelijk pas verkrijgbaar vanaf : € 15.900,-

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties