0

Amsterdam – Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in de garderobe van iemand anders? Wij gunnen je iedere week een blik in de kast van een fashionista. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van de laatste aankopen, miskopen en mooiste items van je mede fashion lovers!

Deze week kijken we in de kast van eigenaresse van de webshop The Collector.com, Suzette. Kijk snel verder voor de inhoud van haar kast!

"Altijd als ik een outfit uit moet zoeken voor een event leg ik alles even bij elkaar. Dit waren de drie jurkjes voor de Dutch Fashion Awards, zoals je in mijn diary kan zien is het de tijgerprint geworden!"

"De meeste sieraden die ik heb zijn van Bibi van der Velden, naast dat ze mijn schoonzus is, ben ik echt helemaal weg van haar werk. Alle items die je hier ziet zijn "one of a kind" en heeft dus niemand anders. Ze maakt haar juwelen van antieke items en stenen etc die ze over de hele wereld vindt. de lange zilveren is mijn favoriet."

"Hier een close up zodat je de details goed kan zien."

"Mijn lievelingsjurk van Halston Heritage. Dit was mijn outfit voor een huwelijk in Frankrijk. De jurk zit heel comfortabel en je kan alles eten wat je wil die avond ;-)"

"1 van mijn 2 rekjes met al mijn jurkjes, jasjes etc. Het rekje begint al een beetje door te buigen.. Tijd voor een nieuwe denk ik."

"Mijn mooiste schoenen... Ze lopen ook nog eens lekker, wat scheelt want ik heb genoeg schoenen die helemaal niet lekker lopen en die ik dan koop en nooit meer aan doe. Deze schoenen maken elke outfit net even wat stoerder."

"Zonnebrillen genoeg? Elk jaar komen er wel weer nieuwe bij..."

"Ook schoenen genoeg... Alhoewel ik toch de helft niet draag ben ik achter gekomen... Die gaan dus binnenkort allemaal naar de tweedehands winkel en met dat geld ga ik nieuwe (draagbare) schoenen kopen."

"Ok dit zijn dus echt mijn absolute favourites!! Ze zijn hoog maar lopen echt heerlijk, ik ben veel onderweg voor werk, en deze schoenen heb ik bijna altijd aan."

" Mijn lievelingsjurkje van Philip Lim 3.1 Ik zag dit in een winkel in Zuid Frankrijk en heb 'm meteen gepast... Na een avondje slapen mocht ik 'm toch kopen van mezelf! Ik heb 'm heel vaak aan, dus ben blij dat ik 'm toch gekocht heb!"

"Even een close up!"

"Kleding rek nr 2 ;-)"

"Plat is ook top, ik draag heel vaak plat ondanks dat ik klein ben (1.64)"

"Wie denkt dat ik van pailletten hou, heeft het mis ;-)"

"Tassen zijn ook een beetje een tik. Mijn moeder noemde me vroeger altijd het tassenvrouwtje aangezien ik ook zelf altijd tassen in elkaar naaide... Dat ben ik nog steeds alleen naai ik ze niet zelf meer"

" Mijn lieveling jasje van Topshop. Het is een pailletten (what's new) jasje van de Topshop, staat altijd leuk"

"Dit zijn dus van die schoenen die ik nog nooit (maar dan ook echt nog nooit) heb aangehad... Ik vind ze heel mooi maar weet nog even niet hoe ik ze moet dragen. Deze gaan alleen niet weg want denk dat deze nog wel een keer te pas gaan komen."

"Nog een verslaving...zwarte jasjes, ik heb er meer dan genoeg maar elke keer kom ik weer een mooiere tegen die ik toch ECHT moet hebben. Ik zie heel veel verschil ertussen, mn vriend niet zo ;-)"

Bekijk hier Suzette’s webshop! www.thecollector.com

Wil jij ook je kast delen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties