0

Amsterdam – Vind jij het ook altijd leuk om in iemands garderobe te kijken? Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Elke maandag kijken we binnen bij een echte fashionista om zo inspiratie op te doen voor onze eigen kledingkast.

Deze week bekijken we de kast van Tamar, de office manager van I Love Fashion News. Ze is dol op glitter en Uggs, maar ook op All Stars. Elke outfit maakt ze af met mooie accessoires!

Kijken jullie even mee?

Ik heb een hele stapel met glittertruien. Dit zijn mijn gouden varianten maar ik heb ook nog een paar zilverkleurige exemplaren. Het fijne van deze truien is dat het meteen leuk staat!

Mijn shawls liggen in de onderste lade in mijn kast. Voordat ik de deur uit ga, zoek ik altijd een passend exemplaar bij mijn outfit uit.

In de zomer vind ik het leuk om veel bangles te dragen. Het liefst mix ik alles met elkaar (verschillende kleurtjes), je krijgt er een instant Ibiza look van.

Beige clutches zijn fijn want ze passen bij alles. Zoals je kunt zien hou ik wel van een (faux) animal print maar ook van Gucci ;)

Ook heb ik heel wat gekleurde exemplaren. Van New Look tot Johnny Ramli, ik hou van merken uit verschillende prijsklassen.

Ik draag eigenlijk het hele jaar zonnebrillen... Dit zijn maar een paar uit mijn collectie. Hiertussen zitten ook weer goedkopere en duurdere exemplaren.

Ik heb echt een Ugg tic. Ik baal er bijna van dat het voorjaar wordt omdat ik ze dan minder kan dragen ;).

Ook in mijn sleehakken komen glitters terug. Ik draag deze dan ook vooral met uitgaan!

De Uggs moeten uit de kast en de sneakers erin vanwege het voorjaar. Ik draag deze af en toe door de weeks, maar vooral tijdens het weekend als ik erop uit ga met mijn kids.

Biker boots zijn nog steed seen HOT item, deze schafte ik aan bij ModeMusthaves. Klik op deze foto om ze ook te bestellen!

(Beeld & tekst: Tamar de Vries)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties