0

Amsterdam – Vind jij het ook altijd leuk om in iemands garderobe te kijken? Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Elke maandag kijken we binnen bij een echte fashionista om zo inspiratie op te doen voor onze eigen kledingkast. Deze week bekijken we de kast van Lisa Brinkman.

Lisa studeert Allround Styling aan de Academie Artemis en is daardoor altijd druk bezig met styling. Later hoopt ze dan ook een succesvolle stylist te worden. Om zo ver te komen, is ze naast haar studie bezig als freelancer. Zo maakt ze onder andere het it-girl en trend report voor ILFN. In haar kast hangen alleen de items die ze echt draagt. Ze is net verhuisd dus al haar andere kleding ligt nog bij haar ouders. Ze draagt vooral kleding van de Zara en basic items van American Apparel. Ook heeft ze favoriete designers en dat zijn Isabel Marant, Iro, Maje, Missoni en Proenza Schouler.

Bekijk haar wardrobe hieronder…

In dit deel van mijn kast hangen mijn jasjes, deze draag ik bijna elke dag. Onder de jasjes staan m'n zwarte, witte en grijze schoenen.

Deze veren bodywarmer is het favoriete item uit m'n hele kast

Ik ben gek op sjaals, ik heb vier lades vol, allemaal op kleur en print gesorteerd.

Dit is mijn favoriete outfit met het oranje jasje!

Dit is hoe ik m'n favoriete item het meest heb gedragen, over het jasje van Zara die ik eigenlijk niet meer durf te dragen omdat ik 'm bij zoveel meisjes heb gezien. Onder het jasje draag zie het Vogue Paris Fashion's Night Out tshirt die ik van styliste Danie Bles heb gekregen.

Ik denk dat mijn vriendinnen dit mijn "signature look" vinden, een basic t-shirt, daarover een opvallend jasje met een bont of veren item.

Dit trainingspak kocht ik in New York. Victoria's Secret Pink verkoopt MLB en NFL collecties en aangezien ik gek ben op de NY Yankees wilde ik daar een trainingspak van hebben. Helaas waren die uitverkocht dus ging ik naar buiten met een New York Jets "cheerleader" pakje.

Dit zijn mijn tie dye jeans en top. Beide draag ik graag bij elkaar.

The cutest item in my wardrobe, deze babydoll van Victoria's Secret kocht ik in New Jersey. Eigenlijk is het bedoeld als lingerie setje maar ik draag 'm thuis met een legging in dezelfde kleur.

Normaal ben ik heel snel uitgekeken op kleding maar deze items ga ik van de zomer zeker weer dragen. Beide broekjes zijn van H&M. Ik ben nog steeds verliefd op dit Prada SS2011 inspired bikinibroekje.

Bekijk hier de wardrobe van vorige week!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties