0

Amsterdam – Vind jij het ook altijd leuk om in iemands garderobe te kijken? Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Elke maandag kijken we binnen bij een echte fashionista om zo inspiratie op te doen voor onze eigen kledingkast. Deze week bekijken we de kast van Daisy Janssen.

Daisy werkt sinds kort voor ModeMusthaves en is dol op mode. Op dit moment ziet haar kast er zo uit, maar jullie kunnen je wel voorstellen dat er heel binnenkort wat ModeMusthaves in terug te vinden zijn…

Bekijk haar wardrobe hieronder.

Tadaa my closet! This is where the magic happens ;-)

Dit is mijn favoriete lade met sieraden. Een aantal sieraden heb ik in de stad gekocht bij bekende winkels. Maar ik heb ook veel sieraden uit het buitenland. Ik vind het heerlijk om tijdens vakantie naar marktjes te gaan en daar aparte sieraden te kopen.

Dit zijn de tassen die ik op het moment het meeste gebruik.

De grote tassen neem ik overdag mee en de kleine bewaar ik voor ’s avonds. Ik moet dan wel passen en meten, omdat ik altijd graag van alles met me meezeul. Nu ik in Amsterdam werk en van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds weg ben heb ik vaak zelfs twee tassen bij me ;-)

Mijn bikini’s heb ik in hele handige vakjes liggen. Natuurlijk heb ik een aantal favorieten. De gekleurde, de blauw-wit gestreepte en een basic zwarte zijn de laatste keer met me mee geweest op vakantie.

Hier hangen mijn shortjes, rokjes, broeken, sjaals en colberts.

In de winter draag ik shortjes vaak met een panty en ballerina’s en als het warm is in de zomer draag ik mijn shortjes en rokjes lekker met blote benen en slippers.

Ik ben dol op colbertjes. Ik vind het vooral leuk als de binnenkant van de mouw een printje heeft zodat ik die dan kan omslaan.

Daaronder hangen mijn tops. Zoals op eerdere foto’s misschien al is opgevallen is mijn kast heel geordend. Zo kan ik meteen vinden waar ik naar op zoek ben. Ik heb dan ook eens in de paar maanden een grote opruiming en breng ik alles naar zolder waarvan ik denk dat ik het niet meer aantrek. Eerst deed ik het weg, maar nadat ik daar een paar keer spijt van heb gehad bewaar ik alles nu nog even :-)

Eerder stond ik erom bekend dat ik vaak donkere kleding droeg. Sinds een jaar ben ik daar vanaf gestapt en draag ik steeds meer kleur :-)

En ook mijn schoenen staan netjes geordend op kleur en weertype.

Hier zie je mijn zwarte ballerina’s en mijn laarzen. Ik heb leren laarzen, regenlaarzen en UGGs.

En hier zie je mijn sneakers, hakken, slippers en ballerina’s. Nu ik met het openbaar vervoer reis en dus veel moet lopen, draag ik vaak mijn witte gympen en glitter sneakers. ’s Avonds en in het weekend draag ik lekker mijn ballerina’s en hakken. Daarnaast kan ik niet wachten totdat het weer het toelaat om mijn slippers weer te dragen.

Ik hou van satijnachtige stoffen. Dit zijn een aantal van mijn favoriete tops.

In de winter draag ik bijna altijd een sjaal om mijn outfit wat extra (warmte) te geven.

Bekijk hier de wardrobe van vorige week!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties