0

Amsterdam – Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in de garderobe van iemand anders? Wij gunnen je iedere week een blik in de kast van een fashionista. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van de laatste aankopen, miskopen en mooiste items van je mede fashion lovers!

De week nemen we een kijkje in de kast van model en styliste Jess Donckers.

"Mijn favoriete jurkje van La Dress en mijn meest comfi muiltjes die ik twee jaar geleden in Los Angeles heb gekocht."

"Mijn fashionwall: ik heb een abonnement op Glam it, Marie Claire en Elle Magazine. Deze lees ik dan en scheur de interessante info's en mooie prenten eruit. Hierdoor is mijn inspiratie-muur ontstaan. Deze bevindt zich in de dressing."

"Ik hou van orde en netheid en heb allemaal mooie schoenendozen verzameld om mijn eigen winkeltje samen te stellen. Ik ben echt fier op mijn schoenenwinkeltje. Heb wel nog meer dozen nodig, nog niet alles heeft een plekje!"

"Mijn handtassen: ze liggen allemaal op een hoop. Niet zo goed voor de duurdere varianten, maar voorlopig heb ik nog geen handtassenmuur. Hij staat wel op de planning! Merken die ik heb zijn: Delvaux, Hermès, Furla, Vuitton, etc."

"Mijn schatkist van juwelen. Ik vind het heel leuk om te experimenteren met sieraden en heb veel van Claire's, Be-Angeled en Forever21. Verder koop ik vaak sieraden in de uitverkoop en in Amerika; daar kan je echt voor bijna geen geld accessoires kopen!"

"Al mijn hangertjes... Er is nu echt geen plek meer, het is gedaan met kleren kopen! Mijn favoriete kledingstukken zijn een blazer, een rechte jeans en een Marcelleke. Vrij eenvoudig, maar met kleuren en accessoires werk ik alles af tot een mooi stijlvol geheel."

"De lingeriebak. Mijn favoriete setje is het roze van Marlies Dekkers. Zit echt zó goed!"

"Lancaster heeft zulke goede producten wat het lichaam betreft. Qua make-up ben ik helemaal gek van de look en feel van Benefit!"

"Dit zijn al mijn jassen. Ook weer verschillende kleuren: bij elke handtas of schoenen hoort een bijpassende jas. Dit mag me echt niet belemmeren om de juiste outfit samen te stellen."

Dit is een schilderij dat gemaakt is naar een foto van mij. Het laat zien dat je met een bril en rode kleur een leuke look kan creëren."

"Op mijn nachtkastje kan je een boek van Heidi Klum vinden met prachtige foto's, alsook een stijlvolle lookbook van Guess. Op de achtergrond zie je foto's van mijn dochter en ik, zij is ook helemaal gek op mode!"

"Ikzelf als model voor een lingeriemerk. Hier ben ik echt heel trots op! Daarnaast zie je het boek Fabulosity staan van de dame die het label Baby Phat heeft groot gemaakt, namelijk Kimora Lee Simmons. Haar kijk op mode vind ik heel interessant! Samen met Olcay Gulsen van Supertrash zijn ze mijn grootste inspiratiebronnen."

Jess laat ons nog weten: “Laat je nooit belemmeren door trends of keuzes van je omgeving. Zoek een eigen plekje waar je je gevoel voor mode helemaal de vrije loop kan laten gaan. Houd verder goed je ogen open, want echte koopjes liggen vaak net om de hoek!”

Wil jij ook je kast delen met anderen? Laat het ons weten!

www.thangfactory.com

(Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties