0

Amsterdam – Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in de garderobe van iemand anders? Vanaf nu gunnen wij je iedere week een blik in de kast van een fashionista. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van de laatste aankopen, miskopen en mooiste items van je mede fashion lovers!

Deze week nemen de Nederlandse modebloggers en zusjes Hazal en Cana je mee in hun kast. Kijk je mee?

Modeblogger Cana

Modeblogger Hazal

'Wij zijn dol op tijdschriften. Wekelijks worden er tijdschriften door ons gekocht. Helaas houdt onze moeder niet zoveel van tijdschriften als wij. Een half jaar terug heeft ze twee zakken vol met tijdschriften van ons weggegooid… Ook hoort elke fashionista de Karl Lagerfeld cola flesjes in huis te hebben! En zonnebrillen? Voor elk look een andere bril!'

'Een handje met ringen die wij vaak gebruike. We hebben gemiddeld 50 ringen. Overal in het huis vinden we nog ringen terug. Soms vinden we ringen terug die een jaar lang onder de bank hebben gelegen.'

'Wij zijn dol op nagellakjes, het liefst in alle kleuren van de regenboog. Niet alle nagellakjes passen erin. Wie weet is het tijd voor een grote doos. Hierin horen eigenlijk theezakjes te zitten. De kist is erg stevig, vandaar dat we onze lakjes erin hebben liggen'.

In een grote koffer hebben wij veel sieraden liggen. Dit is onze ‘schatkist’. Daarin zitten de sieraden die wij het meest gebruiken'.

'Heel veel tassen. We houden van veel verschillende tassen, maar het liefst een tweedehandse tas'.

'Er is bijna geen ruimte meer over voor de blazers. Zelfs de gang staat gereserveerd voor de leuke kleurrijke jasjes'.

'Een deel van onze jasjes en blazers houden we in één kast'.

'Ook wij houden van veel kleur in ons kast'.

'Rechts in de kast hebben wij de korte spijkerbroekjes liggen. Zo kunnen we ze gelijk uit de kast halen wanneer de zon weer schijnt'.

'Deze geweldige trui heeft Cana ooit een keer aangeschaft op de vlooienmarkt in Amsterdam West. Voor maar 50 cent'.

'Cana probeert de sieradenkist nog netjes te houden'.

'Ondertussen valt er een bijna een spijkerbroek uit de kast.. oh oh wij moeten toch een keer al onze kleding netjes opvouwen en opbergen'.

'We hebben verschillende schoenen in de kast. Van de bekende warme Uggs, tot aan gympen. Ons duurste aankoop was toch wel de gouden adelaar laarzen van Sendra. Die hebben we ooit aangeschaft voor €419,00 en nu willen wij ze graag wegdoen'.

'Op dit rekje hangen we de meeste blazers die wij gebruiken. Zo hebben we blazers van de H&M, Zara en veel gekocht tijdens de vlooienmarkt(en)'.

Wil jij ook je kast delen met anderen? Laat het ons weten!

www.sistersandsisters.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties