0

Amsterdam – Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in de garderobe van iemand anders? Vanaf nu gunnen wij je iedere week een blik in de kast van een fashionista. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van de laatste aankopen, miskopen en mooiste items van je mede fashion lovers!

Deze week neemt de Belgische modeblogger Stéphanie je mee in haar kast. Kijk je mee?

"Hier berg ik mijn jeans, accessoires, juwelen en dikke truien voor in de winter op."

"Hier komen al mijn lente/zomerstukken in. Nog niet zo heel lang geleden heb ik een grote 'closet detox' gedaan, waardoor ik nu eindelijk weer wat plaats heb in mijn kast, wat me ook weer een goeie reden geeft om te gaan shoppen."

"De opmerkingen: 'Wat moet ik aan?' of 'Ik heb niets om aan te trekken' zijn dagelijkse kost. Zeker wanneer ik naar een feestje of winkelopening moet, wordt de outfit pas op de allerlaatste minuut beslist, nadat ik een halve marathon heb weg en weer gelopen tussen de 2 kamers."

"Ik hou van high heels met plateauzolen. Het is echt dé manier om het een hele avond vol te houden."

"Ik probeer graag nieuwe dingen uit en deze maxi-jurk met dierenprint is daar een voorbeeld van. Hij past wel in geen enkele kast en de rekken zijn ook te laag, dus hangt hij daar maar wat aan mijn kast."

"De droom van elke modemeid is toch wel een inloopkast. Helaas moet ik het door plaatsgebrek stellen met 2 kasten en 2 kledingrekken verspreid over 2 kamers."

"Zodra ik alleen ga wonen, komt er sowieso een schoenenkast in huis. Nu staan mijn schoenen -very unglamorous- op een hoop in hun dozen. Dit zijn enkele van mijn favoriete exemplaren, deze zul je dan ook vaak in mijn outfitposts zien."

"De rekken bevatten meestal jurken, jassen en mijn recentste aankoopjes."

"Ik ben dol op magazines en kan er maar geen afscheid van nemen. Overal waar ik kom, koop ik altijd magazines. De leukste zijn diegene die ik meebracht uit Tokyo. Ze zijn zeer inspirerend voor me."

"Mijn juwelen berg ik voorlopig op in doosjes, aangezien ik nog geen geschikte juwelenhanger heb gevonden."

Wil jij ook je kast delen met anderen? Laat het ons weten!

www.style-laboratory.net

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties