0

Amsterdam – Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in de garderobe van iemand anders? Vanaf nu gunnen wij je iedere week een blik in de kast van een fashionista. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van de laatste aankopen, miskopen en mooiste items van je mede fashion lovers!

Deze week neemt de Belgische modeblogger Paulien je mee in haar kast. Kijk je mee?

"Mijn slaapkamer is belachelijk klein en de enige manier om plaats te sparen, was kiezen voor een rek in plaats van een kast. Mij hoor je niet klagen: met dit zicht word ik elke ochtend wakker! First thing to do in the morning: pick an outfit!"

"Op dit rek hangen al mijn blazers en jurkjes, wat ik voornamelijk draag!"

"Aan de zijkanten hangen mijn sjaals, hoedjes, uitgaanstasjes..."

"Onderaan liggen (bijna al) mijn tassen, netjes op kleur gesorteerd."

"Nog meer tassen..."

"Dat éne rek, al mijn kleren? No way! Al mijn broeken, truitjes, rokjes, t-shirts... liggen in een kast in een andere kamer!"

"Juwelen en accessoires zijn her en der over mijn kamer verspreid: boven mijn spiegel hangen mijn haaraccessoires, kettingen, riemen en badjas."

"Oorbellen, ringen en armbanden hangen aan een juwelenpopje en een vintage kandelaar."

Gek op sieraden!

"Mijn twee favorieten broches van het Belgische merk Magdalena staan tussen enkele kleurrijke postkaartjes en parfumflesjes."

"Vroeger stonden al mijn nagellakjes mooi op een rijtje op mijn bureau en lagen mijn zonnebrillen daarnaast. Omdat alles zo snel onder het stof zat, bewaar ik ze nu netjes in een la!"

"I loooooooooove sunglasses!"

"Ik heb de gewoonte van mijn nieuwste of mooiste paar hoge hakken op mijn kamer uit te stallen! Gives that fashionable touch."

"De rest van mijn schoenencollectie staat in een bescheiden kast in de garage."

Wil jij ook je kast delen met anderen? Laat het ons weten!

polienne.blogspot.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties