0

Amsterdam – Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in de garderobe van iemand anders? Wij gunnen je iedere week een blik in de kast van een fashionista. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van de laatste aankopen, miskopen en mooiste items van je mede fashion lovers!

Deze week kijken we in de kast van modeblogger Hanneke. Kijk snel verder voor de inhoud van haar kast!

Ik ben 28 jaar en in 2007 afgestudeerd aan Artemis modeacademie te Rotterdam. Sindsdien ben ik werkzaam als denim designer. Ook mijn vrije tijd vul ik graag met alles wat met mode te maken heeft. In juni van dit jaar ben ik zelfs mijn eigen blog begonnen. Mijn kledingkast is mijn grootste hobby, al ruim 12 ben ik bezig met mijn verzameling. En sinds 1 jaar ben ik de trotse bezitter van een heuze walk-in-closet-zolder. Hier bewaar ik alles wat met mode te maken heeft.

Tijdens mijn studententijd heb ik een aantal jaren in een schoenenzaak gewerkt. Hier mijn passie voor schoenen ontstaan en het is nooit meer weg gegaan.

Voor mij begint elke outfit met het uitzoeken van het juiste paar schoenen. Ik bezit er inmiddels meer dan 170 paar. Van heel goedkoop tot heel duur, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Op deze pop probeer ik weleens outfits

Ik ben heel zuinig op mijn kleding.

Alles hangt of ligt gewassen, gestreken en op kleur in de kast.

Op de tafel kan ik lekker van alles klaarleggen.

Ik heb mijn kast echt als kamer ingericht.

Mijn all time favorite tassen van Prada, Chanel en Luella.

Ik ben gek op accessoires!

Vooral van sjawls kan ik er niet genoeg hebben.

Maar dat geldt eigenlijk ook voor portemonnees...

Begin juni heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen blog begonnen. Iets waar ik al heel lang over nadacht. Maar ik ben blij dat ik het toch gedaan heb, ik heb er namelijk hel veel plezier in! Volg mij via www.hannekeverstegen.blogspot.com

Bekijk de blog van Hanneke hier! www.hannekeverstegen.blogspot.com

Wil jij ook je kast delen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties