0

Amsterdam – Vind jij het ook altijd leuk om in iemands garderobe te kijken? Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Elke week kijken we binnen bij een echte fashionista om zo inspiratie op te doen voor onze eigen kledingkast.

Dit keer is het de beurt aan Chloë Sterk, van modeblog fashionistachloe.blogspot.com. Op deze blog vind je alles over haar persoonlijke stijl en wat haar inspireert.

Chloë showt ons onder andere haar collectie hoedjes en ze is in het bezit van een prachtige Mulberry tas. Ook heeft ze een schoenenverzameling om jaloers op te worden! Kijk snel hieronder wat deze fashionista allemaal in haar kast heeft hangen!

Mijn lievelingsblouse van SeebyChloë, natuurlijk erg leuk omdat Chloë mijn naam is.

Een deel van mijn schoenen collectie, de rode sleehakken (3de van links) heb ik voor een prikkie gekocht op Nelly.com, maar doen vreselijk pijn.

Een deel van mijn kledingkast, de hoedjes boven op de kast

Mijn kledingkast, links alle hangende gekleurde items. Zwart, wit en grijze kleding hangen in een andere kast.

Mijn blauwe pumps, de voorste van Elisabetta Franchi zijn heel erg mooi, maar ze zijn veel te hoog en doen ook nog is heel vreselijk pijn. Soms baal ik daarvan, want ik vind ze geweldig, de suède Zara pump ernaast vind ik weer te laag, zo is er altijd wat!

Mijn sieradencollectie, ik ben vooral heel erg blij met mijn horloge van Michael Kors die ik voor mijn 22ste verjaardag kreeg.

Mijn knallende Ibiza boots van Piece of Mind en Izi-Fes.

Detail foto van mijn kleding

De zwart, wit, grijze en overige kleuren kledingkast, onderin staan mijn andere schoenen, ik heb er echt te veel. Al verkoop ik vaak via Marktplaats mijn spullen.

Mijn spiegel die ik kocht op de rommelmarkt voor 50 cent met verschillende polaroids en een kaartje die kreeg na het bezoeken van een evenement bij Diesel. Erg leuk!

In deze drie laden liggen mijn sjaals, lingerie, panties, sokken etc. Het is echt een zooitje in deze lades, dus ik laat hem even dicht.

Als laatste mijn lievelingstas van Mulberry, die bijna overal bij past.

Neem ook eens een kijkje op de blog van Chloe, Fashionistachloe.blogspot.com

Wil jij ook je kast delen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties