0

Amsterdam – Yes! Het is weer tijd om in iemand’s garderobe rond te neuzen. Deze week is het de beurt aan Joanna, eigenaresse van de webshop God is a woman

Door haar werk wordt Joanna dagelijks omringd door de mooiste kleding en accessoires. Ze is gek op pailletten en giletjes en omschrijft haar stijl als baggy chique. Kijk snel mee wat deze fashionista allemaal in haar kast heeft hangen.

Hier zie je een totaal overzicht van mijn kast. Hij is geordend en ik kan alles bijna met mijn ogen dicht vinden.

Links

Rechts

De meeste mensen om mij heen denken dat ik meer kleding heb dan daadwerkelijk zo is. Ik koop veel kleding maar ben snel verveeld. Ik breng zeker elke zes tot acht weken een vuilniszak weg en geef veel aan vriendinnen. Met uitzondering van duurdere avondjurkjes of items waar een bijzondere herinnering aan kleeft. Wel ben ik heel zuinig op mijn tassen. Ik spaar sinds mijn zeventiende Louis Vuitton en wanneer ik ze een tijdje niet draag, berg ik ze netjes op in de hoesjes. Ik koop tussendoor wel eens een goedkoper avondtasje bijvoorbeeld, maar zeker twee keer per jaar een designer tas.

Eigenlijk heb ik een hele duidelijke stijl. Ik ga niet met trends mee, alleen af en toe komen er trends naar voren die ik altijd al draag. Ik ben gek op pailletten.

Zelf heb ik een truc ontdekt voor drukke vrouwen. Ik heb een speciaal stukje in mijn kast hangen waar de avond jurkjes hangen die ik nog niet gedragen heb. Als ik dus uitgenodigd word, ben ik zo klaar!

Of het nou mode is of niet, last season of helemaal hot ik draag graag gilletjes. Een simpele top of blouse kun je wat meer karakter en uitstraling geven. Ik houd van boyfriend/male items. Ik omschrijf mijn stijl graag als baggy chique.

Naast gilletjes en colbertjes draag ik graag comfi sweaters en tops. Ik heb er dan ook een heleboel- allemaal op kleur. Het is voor mij ook net even gemakkelijker. Ons eigen label Just1961 heeft een grote collectie easywear.

Just 1961

Ik heb zo'n 40 a 50 little black dresses verzameld door de jaren heen. Deze gooi of geef ik niet weg. Komen altijd van pas!

Wat jeans betreft ben ik trouw aan mijn merkjes. Ik draag graag Replay, 7for all man kind en Dolce en Gabbana. Ik draag jeans echt op. Juist als ze wat ouder zijn gaan ze naar je lichaam staan en een versleten look vind ik sexy. Juist wanneer hij gaatjes, on effen plekken en draadjes begint te krijgen, ben ik blij met mijn jeans.

Mijn winterjassen en bont hangen in een aparte kast.

Mijn sieraden zijn ook netjes geordend zodat ik in een oog opslag kan zien wat er matcht bij mij outfit. Ik ben van less is more. Ook vind ik niet snel een sieraad mooi dus als ik iets leuks tegen kom koop ik het vaak in meerderen kleuren. Ik heb een zwak voor skulls. Oorbellen, armbanden, kettingen ik heb allerlei skulls.

Verder staat er in mijn kastenkamer nog een rekje. Hierop hang ik de nieuw binnengekomen items van mijn webshop Godisawoman. Dit omdat ik thuis alles eerst match voor dat het naar de fotoshoot gaat. Ook houd ik van elk item er eentje zelf om hem eerst te wassen en te dragen om de kwaliteit te kunnen beloven. Pas dan gaat dit online.

God is a woman

Dit ben ik!

Vaak als ik schoenen mooi vind, koop ik ze in meerdere kleurtjes of model.

Deze beauty's zijn mijn nieuwste aankoop. Weet nog niet waarbij ik ze aan ga trekken maar dit was een moet-ik-hebben-gevalletje.

Neem ook eens een kijkje op de webshop van Joanna, www.godisawoman.nl

Wil jij ook je kast delen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties