0

Amsterdam – Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in de garderobe van iemand anders? Wij gunnen je iedere week een blik in de kast van een fashionista. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van de laatste aankopen, miskopen en mooiste items van je mede fashion lovers!

Deze week kun je alvast een kijkje nemen in de kast van onze hoofdredactrice in spé Esmée, die vanaf 31 oktober bij ILFN zal beginnen! Benieuwd naar haar kast, stijl en aankopen? Kijk dan snel met ons mee!

"Mijn kledingkamer. Na jaren in kleine studio'tjes gewoond te hebben, woon ik nu eindelijk in een huis met een kledingkamer! Hemels."

"Dit is één van mijn favoriete outfits. Een witte opgerolde broek, met espadrilles en een basic grijs shirt. De ene dag houd ik het basic en de andere dag loop ik op torenhoge hakken, a little overdressed, over de redactie!"

"Om de lange witte muur in de kamer wat op te fleuren, op heb ik alle tasjes aan spelden opgehangen!"

"De meeste schoenen staan in een vakkenkast van Ikea. De knalroze pumps in het midden heb ik onlangs met Annic bij Topshop gekocht. Nu al mijn favoriete paar!"

"Dit laat weer dat verschil zien tussen mijn stijlen: pumps en pistol boots!"

"Herinneren jullie je ook nog de twee winters vol sneeuw? Iedere dag was het weer een ramp qua schoeisel. Dus nu heb ik gevoerde bikerboots aangeschaft: ik ben er klaar voor!"

"In het kledingrek hang ik meestal mijn nieuwste of meest opvallende items. Handig wanneer ik 's ochtends met een duf hoofd door de kamer schuifel, op zoek naar een outfit."

"Nog meer wintervoorbereiding! Wie zegt dat dikke truien niet fashionable kunnen zijn? Ik ben volop aan het inslaan!"

"Je kunt me dit seizoen heel blij maken met hysterische printjes. Tijgerprint of vintage paillettenshirtjes: love it!"

"Mijn drie favoriete jurkjes!"

"Drie tassen die ik wekelijks gebruik. Ik krijg vooral veel reacties op mijn Vlieger & Van Dam tas."

Wil jij ook je kast delen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]!

(Tekst en beeld: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties