0

Amsterdam – Vind jij het ook altijd leuk om in iemands garderobe te kijken? Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Elke maandag kijken we binnen bij een echte fashionista om zo inspiratie op te doen voor onze eigen kledingkast. Deze week bekijken we de kast van Erica.

Erica Green is 33 jaar jong en reeds ruim 13 jaar full time zangeres. Dit jaar hoop ze eindelijk haar solo-album te kunnen uitbrengen. Sinds een jaar of 10 is Erica steeds verliefder geworden op kleding en schoenen. Ze is echt een koopjesgek en speurt altijd de uitverkoop af naar geweldige koopjes.

De meesten van haar kledingstukken heeft ze in de uitverkoop gekocht of waren van zichzelf al belachelijk goedkoop. Daarnaast ontwerp ze vaak haar eigen kleding en maakt haar moeder ze voor haar. Op die manier bespaart ze bakken met geld en staat ze altijd in een unieke outfit op het podium!

Nieuwsgierig naar de rest van Erica? Bekijk hieronder haar wardrobe.

In mijn kast selecteer ik alles op soort en kleur. Bovenste plank tops, gesorteerd in rood/roze/paarstinten, wit, zwart en blauw/groen/grijstinten. Daaronder jeans, niet jeans-broeken en 'comfortabele' broeken, daaronder truien, etc. De meeste van mijn showkleding hangt aan een hangertje.

Jeans, niet jeans-broeken en 'comfortabele' broeken, daaronder truien, etc.

De outfit die ik hier aanheb is een top & hoedje van H&M met een rok die ik 12 jaar geleden voor 10 dollar in New York heb gekocht. Sommige kledingstukken zijn zo oud, maar zo uniek en geweldig, dat ik ze nooit weg zal doen!

Ik ben GEK op vesten en heb ook een flinke verzameling, waarvan hier een klein deel. Vesten in verschillende kleuren en texturen, van die exemplaren waar je in kunt wonen. Heerlijk!

Dan: showkleding! Op het podium pak ik altijd flink uit, ALTIJD hoge hakken, mooie make up, haar compleet gestyled en een geweldige podium outfit.

2 tops die mijn moeder heeft gemaakt: een wit, echt leren superwoman top met studs en afneembare katoenen voering. Daaronder een goudkleurige 'Gladiator' top met steentjes. Daarnaast wat corsetten. Soms word ik geboekt voor een evenement waar er een bepaalde dresscode of thema wordt verwacht, dus ik ben zo ontzettend blij dat ik zo veel verschillende kleding en stijlen heb.

Ik ben gek op schoenen en dan met name schoenen die net een beetje 'anders' zijn. Of iets geks hebben. Een open hak, apart ontwerp, een felle kleur.... Ik denk dat ik totaal zo'n 40 paar schoenen heb

Veel bling en kleur , de gele punps zijn van Karen Millen en de zwarte en gouden gladiator pumps zijn van River Island. De zwarte heeft jullie eigen Annic Van Wonderen nog voor me uitgezocht toen ze als styliste ons meidengroepje FEMATIC stylede!

Nog meer schoenen

Dan mijn casual schoenen: leuke sneakers, (bij voorkeur Nike, ik wil nog heel graag een keer 1 of 2 paar Nike ID's zelf customizen). Door mijn vriend ben ik geintroduceerd met leuke sneakers. Verder hou ik van stoere, leren laarzen of mijn gebreide Uggs.

Dit zijn mijn absolute lievelingen voor op het podium. Franjejurken gemaakt door mijn moeder.

Mijn doordeweekse casual kledingstijl is comfortabel en een beetje stoer

Sinds vorig jaar word ik tot mijn grote vreugde gesponsord door FAROUK die mijn Farouk/Chi verzameling aan geweldige haarproducten regelmatig aanvullen

En sinds kort word ik ook gesponsord door MAC Cosmetics

Bekijk hier de wardrobe van vorige week!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties