0

Amsterdam – Vind jij het ook altijd zo leuk om tussen de kleding van je vriendinnen te neuzen? Wij gluren voor jou iedere week in de garderobe van een bekende fashionista. Handig om inspiratie op te doen voor je eigen kledingkast!

Deze week is het de beurt aan Debbie van het modeblog stylofax.blogspot.com. Debbie geniet zoveel van fashion en styling dat ze naast haar werk in de mode meer wilde! Hierdoor startte ze haar eigen blog. Op deze blog vind je alles over haar persoonlijke stijl en wat haar inspireert.

Debbie’s garderobe bestaat vooral uit veel kleuren en prints, want daar is ze verliefd op! Je zult haar nooit basic zien en ze probeert altijd een feestje van haar outfit te maken.
Kijk snel hieronder wat deze fashion liefhebber allemaal in haar kast heeft hangen!

Ook ik droomde al mijn hele leven van een walk in closet! Deze droom kwam een haf jaar geleden uit! YES! Eindelijk overzicht. Mijn kleding hangt op model en op kleur. De nieuwe items die ik koop hang ik vooraan op het rek. Aan het einde van een seizoen hang ik de nieuwe items nog even achteraan. Ik mag ze dan nog niet aan omdat ik eerst de items moet dragen die ik te weinig heb aangehad. Zo hou ik de nieuwe items lekker iets langer nieuw. Verder gaat alles wat ik dat seizoen toch niet ga dragen de opslag in. Zo leuk als het na een tijdje weer tevoorschijn komt!

Diversiteit in mijn garderobe vind ik het belangrijkst. In stijl, kleur, materialen. Mijn stijl? Tja, moeilijk. Ik vind zoveel stijlen leuk. Je zult mij nooit basic gekleed zien gaan. Ik wil er altijd een feestje van maken. Verder ben ik verliefd op kleur en prints. Ook zorg ik altijd voor een combinatie die je niet snel exact hetzelfde tegen komt. Be original! Dan raak je ook minder snel uitgekeken op je garderobe.

Deze rok is mijn nieuwe favoriet en kan niet wachten om hier een doorpassessie mee te doen! Ik hou van combineren dit zie je ook terug op mijn blog. Zo wordt ‘’oude’’ collectie vaak weer helemaal leuk!

Dit is de kast van mijn vriend maar ik heb ook een plankje ingepikt voor mijn basics en denims. Wat ik mis in mijn kast zijn designer stukken. Maar ja ik wil vooral véél kopen dus het is het een of het ander. H&M, Zara, Cos, Topshop, Asos en River Island zijn mijn favorieten! Verder ben ik gek op second hand. zo leuk, dingen scoren voor weinig die vaak bijzonder zijn. De kleding hangend aan de kast kostte samen 21 euro!! Daar word je toch blij van!

Ik hou van jurkjes! Vind het wel jammer dat je er niet zoveel kanten mee op kunt. De rechter is mijn favo en is van Monki. Alvast voor de zomer gekocht vind hem zooo mooi.

Sommige accessoires heb ik al meer dan tien jaar.

En nog meer accessoires.

Mijn hele leven ben ik al verliefd op hoeden.

Schoenen en tassen probeer ik heel bewust te kopen ik koop ze nooit in een kleur die ik al heb. Dan kies ik liever voor iets wat ik nog niet heb of iets van kleding. Kleding gaat altijd voor.

Ook de tassen staan allemaal netjes opgeborgen in het rek.

Neem ook eens een kijkje op de blog van Debbie, stylofax.blogspot.com

Wil jij ook je kast delen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties