0

Amsterdam – We kennen allemaal topmodel Yfke Sturm. Je ziet het model tegenwoordig vaak langskomen op tv als het gezicht voor de nieuwe Garnier BB créme.

Na Valentijnsdag, de dag van de liefde, komt Yfke met het feit het beu te zijn om vrijgezel te zijn. Ze kreeg een kaart van haar broertje en moeder en terwijl wij zouden denken dat de stapels post al op de mat zouden liggen!

Het mooie model is al anderhalf jaar single en ze hoopt dit jaar een nieuwe liefde te vinden. Ze vertelt in programma Shownieuws dat het de hoogste tijd is. Het model is al eerder 3 jaar getrouwd geweest met Imad Izemrane.Wij hopen dus dat cupido binnenkort in actie komt!

Yfke vloog terug vanuit haar woonplaats New York voor de promotie van het armbandje wat ze heeft ontworpen voor het goede doel! Ze ontwiep een stijlvol rood armbandje ingelegd met een Swarovski steentje. Vanaf volgende week is het armbandje overal in Nederland voor € 10,- te koop . Het totale bedrag van de opbrengst gaat naar het Yfke for Kids fonds.

Het volledige report van gisteravond komt zo online.

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties