0

Amsterdam – Van 23 tot 25 maart 2011 komt Juan Juan, haarstylist van veel celebs in Hollywood, een bezoekje brengen aan Nederland. De exclusieve salon van Juan Juan bevindt zich in Beverly Hills en hij mag sterren als Kim Basinger, Brad Pitt, John Travolta, Jessica Simpson en Hilary Swank tot zijn klantenkring rekenen.

Hij komt hier naar toe om zijn eigen haarverzorgingslijn te promoten. De lijn van haar producten is recentelijk in Nederland en België op de markt gekomen. J Beverly Hills, zoals de lijn heet, is een elegante, tijdloze haarverzorgings- en styling & finishlijn voor dames en heren. Het unieke aan de producten is dat ze gebaseerd zijn op plantaardige ingrediënten en etherische oliën. Meer dan 30 soorten plant- en bloemextracten en essentiële oliën worden gebruikt in de creatie van exclusieve formules. Alle producten worden zonder parabenen en sulfaten geproduceerd.

John Beerens haarstudio in Tilburg is de eerste salon waar de producten verkocht worden. Juan Juan zal hier in maart ook aanwezig zijn. De Prijzen van de producten beginnen bij € 10,95.

Volume shampoo

'Control' Shampoo

De Producten van J Beverly Hills

Topkapper Juan Juan

www.johnbeerens.com

(Daniek Bernhard)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties