0

Amsterdam – Veel modellen kiezen voor een carrière als actrice of designer om ook nog iets anders te doen dan bloedmooi te zijn voor de camera. Maar behalve scripts uit hun hoofd leren of kleding tekenen, kunnen ze nog meer!

Topmodellen Cindy Crawford, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Helena Christensen en Yasmin le Bon dansen namelijk in de clip van Duran Duran’s laatste hit ‘Girl Panic’. De clip duurt wel negen minuten en niet alleen de topmodellen zijn te zien. Als je goed kijkt zie je ook dat Domenico Dolce en Stefano Gabbana moderedacteuren spelen!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Hoe de band dit voor elkaar heeft gekregen? Leadzanger Simon Le Bon bekend: “We hebben door de jaren heen best ambitieuze projecten voor de video’s gehad, maar dit was sowieso de grootste uitdaging. Dat kwam voornamelijk doordat we een datum moesten vinden dat in het schema van de vijf grootste supermodellen past, maar ook voor ons als band en de regisseur Jonas Akerlund mogelijk was.” Maar heel ver hoefde Le Bon niet te zoeken; hij is als sinds 1985 met Yasmin getrouwd!

We hebben ook een behind the scenes video!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

(Tekst: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties