0

Amsterdam – Modellen zijn gezegend met de beste lichamen ter wereld. Natuurlijk moeten ze er hard voor werken, maar zelfs als wij doorsnee dames dat zouden doen dan is het lastig om het figuur te krijgen dat zij hebben. Het zit simpelweg in hun genen.

Niemand die de Victoria’s Secret show heeft gezien, had dan ook door kunnen hebben dan één van de angels, Alessandra Ambrosio, al twee maanden zwanger was toen ze de catwalk voor hun beliep. Haar buik was nog super plat en als er al een lichte bolling had gezeten, dan werd die wel verdoezeld door slimme styling.

Het is niet het eerste kindje van het model. Ze heeft al een schattig driejarig meisje met Jamie Mazur, een zakenman met wie ze al lang een relatie heeft en sinds de zomer van 2008 verloofd is.

Omdat ze nu inmiddels vier maanden zwanger is en ruim voor de volgende Victoria’s Secret show het kindje waarschijnlijk al op de wereld heeft gezet, is het de verwachting dat ze volgende keer ook gewoon weer van partij is. Natuurlijk moet er hard getraind worden om alle zwangerschapskilo’s kwijt te raken, maar dat is haar de eerste keer ook prima gelukt en collega’s Doutzen en Miranda Kerr liepen ook gewoon weer mee met de show.

In het onderstaande filmpje van de complete show van Victoria’s Secret is rond 02:46 te zien hoe Alessandra Ambrosio zwanger over de catwalk schrijdt. Het blijft niet bij die ene keer, dus kijk gerust verder!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.victoriassecret.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties